Riktlinjer uthyrning av Cafè Hållèn!

Cafè Hållèn ska kostnadsfritt kunna bokas och användas för sammankomster för alla Östervåla IF´s lag, tränare, lagledare, föräldrar och styrelserepresentanter.

ÖIF kan hyra ut Cafè Hållèn till gästande lag, föreningar, förbund, och organisationer för olika former av sammankomster enligt nedan gällande prislista. Cafè Hållèn är utrustad med bl.a. White board tavla och kök med tillbehör för ca 60 sittplatser.

Cafè Hållèn bokas för externa hyresgäster genom att ni tittar efter ledig tid i kalendern och därefter klickar på Bokning av lokal och fyller i formuläret. Därefter får ni en bekräftelse. alternativt kontakta oss på telefon.

Prislista

0-2 timmar                  400kr

2-4 timmar                  700kr

Heldag                        1200kr

Cafè Hållèn uthyres i befintligt skick.

Städning av Cafè Hållèn utförs av hyresgästen innan Cafè Hållèn lämnas, alternativt mot 200kr avgift.

Nyheter från sektionen
Ishockey - Startsida, 19/10 15:45