Avstängning av aggregaten i ishallen
2021-03-22 07:37

Igår stängde vi av aggregaten i ishallen och nästa helgen tar vi isen ut och städar plattan för överlämning inför vaccineringen. Sista tre träningar idag för våra underbara ungdomsspelare.

Protokoll från hockeysektionens senaste möte finns publicerat nedan:

Protokoll Sektionsmöte 2021-03-16

Vi tackar Alla ismakare, spelare, ledare, m.m. för denna säsong. Tråkigt utan matcher, men det bästa var att vi gav möjlighet till våra ungdomslag att träna full fart genom olika former av anpassningar.

Nu är vi är taggade för säsong 2021/2022 och för de stora uppgraderingarna i ishallen under augusti. Vi ses!

//Hockeysektionen

Protokoll från hockeysektionens konstituerande möte
2021-03-08 12:14

Protokoll från hockeysektionens konstituerande möte finns nu publicerat nedan:

Protokoll sektionsmöte 2021-03-02

/Hockeysektionen

Uthyrning av Lundahallen till region Uppsala
2021-03-03 13:53

Glädjande nyheter att vår fina Lundahall i Östervåla kommer att vara tillgänglig för kommuninvånarna i Heby Kommun när det är dags för den stora massan att få sina Vaccinationssprutor. Lundahallen kommer att vara uthyrd till Region Uppsala mellan 1/4 fram till den 31/7 2021 för ändamålet.

Som ett led av detta kommer det in en hyresersättning från Regionen - vilket kommer att vara vår ishockeyverksamhet till gagn. De arbeten som skall utföras i Lundahallen är inplanerade till direkt efter avslutad hyrestid och kommer att hinnas med så normal isläggning kan ske. Det absolut positiva förutom att kommunens invånare snabbt kan få sina vaccinsprutor är att de förbättringsåtgärder som exempelvis byte av belysning och byte av styrskåp för en säkrare drift av is-aggregatet kommer att kunna finansieras med hjälp av hyresersättningen. Vidare kommer en inventering och nyinvestering ske vad gäller hjälpmedel för de yngsta förmågorna inom Våla Hockey samt för teknikträningen för våra ungdomar.

Vi i hockeysektionen vill rikta ett stort tack till Huvudstyrelsen i Östervåla IF för dess arbete med att förhandla fram det påskrivna avtalet med Region Uppsala.

// Hockeysektionen.

Ishallen öppnar för Östervålas ungdomslag
2021-01-04 23:06
Hej

Med anledning av Corona covid-19 och de nationella råden som börjar gälla måndag 14 december stänger ÖIF Lundahallen för allmänheten.

Ishallen öppnar nu för våra ungdomslag TKH (Tre Kronor Hockeyskola), 13/14, 11/12 och 05/10.

Det här gäller på Lundahallen från och med 7 Januari och framåt:

• Alla spelare byter om hemma förutom skridskor som kan knytas i spelarbås alt utanför hallen.

• Inga externa spelare/ledare får träna i ishallen

• 1,5 m avstånd på avbytarbänk och hålla avstånd vid spelargången vid in -och utgång.

• Inga föräldrar eller andra anhöriga får vara i ishallen

• Max 10 minuter innan -och efter träning är det tillåtet att vara i ishallen

• Tränare ser till att ha övningar som minimerar närkampsspel

Detta gäller tillsvidare.
Om nya beslut kommer från ishockeyförbund eller ÖIF styrelse informeras detta snarast på Hemsidan.

Kontaktperson för eventuella frågor:
Valentin Georgiev
Mail: valyo@me.com

2020-11-23 15:45
Säkra din plats i 1000-klubben!
Få en fin gåva (keps, mössa eller mugg) och ge ditt stöd till hockeyn i Östervåla!

Swisha 1000 kr till ⭐️ 123 291 76 80 ⭐️ märk med ”ditt namn + 1000-klubben”

Kontakta Valentin Georgiev på telefon 072-51 23 183 för att få din gåva och VIP-kort

Information ishockeyn.
2020-03-12 19:02

Nedanstående gäller till dess annat meddelas via föreningsutskick och på hemsida. Nytt beslut om vad som kommer att gälla efter den 29/3 kommer att fattas utifrån eventuella nya besked från Folkhälsomyndigheten/Regeringen.

Nedanstående beslut har vi tagit utifrån den information som kommit från Folkhälsomyndigheten / Regeringen rörande coronaviruset - covid-19. Detta pga av smittorisk och Folkhälsomyndighetens anvisningar om sammankomster. I dessa sammanhang är det mycket folk på små ytor, till exempel vid utspisning, boende och hygienutrymmen.

Ungdom – seriespel Uppland

Enstaka kvarvarande seriematcher mellan två lag genomförs enligt ursprungligt spelschema men i enlighet med nedanstående direktiv. Skulle enskild förening ha anledning att inte spela matchen ska motståndarföreningen kontaktas för samråd. Inga påföljder kommer utdömas för uteblivande av match om en förening inte vill utifrån rådande situation.

Tävlingsfrågor till följd av ovanstående gällande ungdom för föreningar tillhörande Uppland ställs till patrik.danielsson@upplandshockey.se

DM spel 2020 Uppland

DM för samtliga ålderskullar ställs in med omedelbar verkan för innevarande säsong.

Ungdom – Cupspel
Inga lag U9-U16 får delta i eller arrangera cuper till och med den 29 mars.
Detta gäller deltagande såväl inom som utanför distriktet.
Nytt beslut kan komma att tas vad som gäller efter den 29 mars utifrån eventuella nya besked.

Detta ovan kommer ifrån Upplands Ishockeyförbund och vi kommer att följa dessa regler. Så det kommer inte bli något DM i Lundahallen denna säsong.
Vi stänger av aggregaten i ishallen söndagen 22/3. Detta för att vi inte har några seriematcher kvar för något lag i föreningen.

Tack Alla funktionärer, spelare, ledare, m.m. för denna säsong.
Nu laddar vi batterierna för 2020/2021. På återseende!

Ishockey P 2006-2007, 12/10 15:51
Ishockey P 2006-2007, 10/09 12:38