Bli medlem i Östervåla Idrottsförening
Välkommen

Välkommen till kansliet!

Våra öppettider vecka 5 2023:

Måndag   08.00-11.30

Tisdag      08.00-11.30

Onsdag    08.00-16.00

Torsdag    08.00-16.00

Fredag     08.00-16.00

Lunda Box 68,
740 46 ÖSTERVÅLA
Hemsida: www.ostervalaidrottsforening.se
BG: 771-1062
OrgNr: 879500-1679

I Östervåla IF har vi verksamhet inom fotboll, ishockey, skidor och gymnastik. Vi hjälper även till med brickor, medlemskap för ÖKK.

Vill du bli medlem i Östervåla IF?
Klicka då här!

Östervåla IF

Kansli

Snart Årsmöte, dags för medlemmarna att hjälpa till med utvärdering och förbättringsförslag!
2023-01-17 17:29

Inför förra Årsmötet genomförde vi en medlemsmätning som endast bestod av betyg på kansliet, styrelsen samt de olika sektionerna, med bifogade förbättringsförslag på de olika enheterna.

Vi kör samma mätning nu för då kan vi se hur förändringarna varit under året och kan utifrån det skapa verksamhetsplaner för 2023 för att förbättra bristerna. Verksamhetsplanerna presenteras inför Årsmötet och ska fungera som stöd för organisationen som väljs på Årsmötet med förbättringsarbetet som ska ske under 2023.

Detta ersätter inte möjligheten att skriva motioner med förslag till Årsmötet, skiljelinjen är alltså att motionerna tas upp på Årsmötet för beslut genom att de publiceras formellt innan så medlemmarna är bättre förberedda.

Jag kan redan nu peka på några saker som vi inte lyckats med under året och som vi behöver hjälp med:

• Ungdomsmentorer till styrelsen: Tanken är alltså att aktiva ungdomar får insikt och till viss del kan påverka besluten med den insikt dom har från verksamheten. Kommer också underlätta rekrytering. Vi lyckades inte rekrytera någon ungdom till detta spännande uppdrag.
  • Vi är uppenbarligen inte bra på rekrytering, i nuläget har vi ingen verksam valberedning!
  • Information/kommunikation: Ambitionen var att strömlinjeforma informationen så den går att hitta för de som vill ansluta till våra aktiviteter eller ha koll på vad som sker. Känns som vi sprider informationen på ännu fler forum och grupper nu och kansliet kan omöjligt ha koll på allt, än mindre nya medlemmar. Lagen har också interna slutna forum, ibland flera per lag.  FÖRBÄTTRINGSFÖRSLAG EFTERLYSES!
  • Digital rekvision: Finns det någon som har tips på ett digitalt och billigt system som kan hjälpa oss ha koll på inköpen och skapa bättre kvalitet i konteringen?

ÖIF:s medlemsundersökning med förbättringsförslag inför Årsmötet 230302.

DECEMBER MÅNADS HOCKEYJOKER
2023-01-10 09:25

December månads hockeyjoker utföll på nr 66. Vi gratulerar Larsan Eriksson till månadens vinst.

Ni som ännu inte köpt er jokerlott, hör av er till kansliet, så hjälper vi er med det.

Välkomna!

Vinnaren är utsedd!
2023-01-05 20:18

Ledtrådar:

• VM OS
  • En av dom har företrätt tre kronor i JVM = Henrik
  • Könen på de senaste föreläsarna, Janne Grattback, Maria Rooth = det var dags för manlig representaton.
  • Ledtråden innehöll "könet" på de tre föreläsarna = samma kön.
  • Två av föreläsarna har lett representationslaget för Sverige = Marcus o Curre
  • Två av föreläsarna startade sin karriär i Lunda = Henrik o Marcus
  • En av dom har lett juniorkronorna = Curre

Alltså handlar det om:

• Henrik Björkman
  • Curt Lundmark
  • Marcus Ragnarsson

Mikael Larsson kammar därmed hem priset!

O därmed grattar vi Micke till hans grymma kunskap om ÖIF:s historia och Tre Kronors framgångar. Ett tips inför nästa års tävling kan vara att det varit mycket hockey nu...

//Staffan

Ledtråd i tävlingen om vilka föreläsare vi har på Årsmötet 230302 kl 18.15 i Fokus!
2023-01-05 19:41

Två av föreläsarna har erfarenhet av att leda Sveriges representationslag, och två av föreläsarna började sin idrottskarriär i Lunda! En av föreläsarna har dessutom lett juniorkronorna.

Maila ditt svar till staffan.boman@svw.se eller kommentera på Facebook, bränsle för 1 000 kr står på spel.

//Staffan

PS: föräldrar till föreläsare får ej delta i denna tävling!

Ishockey - Startsida
Friåkning i Lundahallen på fredag den 6e januari!
2023-01-05 17:54, Ishockey - Startsida

Välkomna på friåkning i Lundahallen imorgon fredag mellan 10:00-15:00

Café hållen håller öppet!

Vi tackar för föräldrainiativet!!!

/Hockeysektionen

Fotboll - Startsida, 13/01 06:39