Bli medlem i Östervåla Idrottsförening
Välkommen

Välkommen till kansliet!

Våra öppettider vecka 34 2019:

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag 07.00-15.00

Fredag 08.00-12.00

I Östervåla IF har vi verksamhet inom fotboll, ishockey, skidor och gymnastik. Vi hjälper även till med brickor, medlemskap för ÖKK.

Vill du bli medlem i Östervåla IF?
Klicka då här!

Östervåla IF

Kansli

20 640 kr till Barncancerfonden, bra jobbat fotbolls-sektionen, och Stort Tack till våra sponsorer!
2019-08-13 10:48
Som väl många redan vet har fotbollen samlat in pengar via sponsorer som betalt pengar per besökare på matcher. Nu har en inbetalning skett till Barncancerfonden på 20 640 kr, det är imponerande vad man kan åstadkomma om många går samman och hjälps åt!

Stort Tack till alla, både fotbollsgrabbarna samt våra sponsorer!

HOCKEYJOKER JULI
2019-08-12 08:20

Juli månads hockeyjoker utföll på nr 58. Det är en osåld lott.

Ni som ännu inte köpt er jokerlott, hör av er till kansliet så hjälper vi er med det.

Välkomna!

Ny månad, hur slutade juli ekonomiskt?
2019-08-02 15:31
Under juli månad har föreningen omsatt 176 398 kronor. Det fakturerades en del  sponsring, legojobb kansliet samt  uthyrning av SIV:an innan vi stängde några veckor för välbehövlig sommarledighet. 2 612 714 kr har vi nu alltså omsatt.

Då vi inte har gått igenom all post och registrerat alla fakturor har vi alltså heller inget komplett bokslut för juli. Men man kan säga att det varit lugnt och det märks inte minst på swish-kontot som hade endast ett tiotal transaktioner i juli, att jämföra med 1 700 i juni! Dessutom har vi under månaden inhandlat en hel del som är för vidareförsäljning, öl/vin till Skogsvallen samt hockeykläder och material. För att få ett korrekt bokslut måste vi reda ut vad som ska kostnads-föras och vad som ska balans-föras för försäljning och det sker först nästa vecka då vi är igång igen.

I omsättningen ingår en post från Ticster under juli, var alltså förköp tlll Rosenströms men då vi hade förköp öppet ända in på evenemangsdagen och dom slirade på betalningen kom det inte med i juni bokslutet. Det ackumulerade resultatet skull vara 44 599 kr bättre än det redovisade om man ska vara helt korrekt, alltså 280 533 kr men det rättar upp sig nu.

Vad blir resultatet i juli? Egentligen ska jag inte uttala mig för säkert men då jag tittar igenom hur det ser ut nu och bedömer hur kommande arbete påverkar resultatet beräknar jag ett mindre underskott i juli, men det ackumulerade resultatet är ok, och nu ser vi fram mot Storfesten på vallen den 10:e med Småstadsliv bland annat och hoppas på ett riktigt bra överskott därifrån. Den 10:e är en stor dag för föreningen med fotbollens dag och Lundadagen också som dels kommer vara oerhört kul, men också hjälpa till ekonomiskt.

Likviditeten var 448 739 vid månadsskiftet, men det kommer fler fakturor från reparationen på ishallen så jag räknar med en minskning i augusti, men den vägs väl upp av intäkterna från Skogsvallen hoppas jag.

Återkommer efter augusti med ett mer genomarbetat bokslut, och jag har bara lovat 11 bokslut om året...

Vår ekonomi har i positiva ordalag omnämnts i pressen vilket är kul. Några kommentarer bara, 1 700 swish var under juni månad, inte halvåret. Planerna på renovering entré Lunda avser SIV:an och vi kommer alltså ta bort "tegelkiosken" som inte fyller någon funktion. Och sen ovanstående korrigering av halvårsresultatet men det beror helt på att jag inte hade koll på att vi hade en fordran på Ticster.

Resultatet i stapelform!
2019-07-03 10:04
Det gick lite för fort med bokslutsrapporten, hann inte göra staplarna igår så på begäran kommer dom här!

Det är glädjande att samtliga sektioner så här långt visar ett överskott, även om vi har några underskott under juni månad.

Ishockey - Startsida, 20/08 09:27
Ishockey - Startsida, 14/08 12:04