Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Två härliga helger framför oss!
2019-01-12 22:33

Hej


Vi från hockeyn tänkte bara informera att vi har två riktigt roliga helger framför oss nu.

Helgen den 19-20:e kommer SWE Hockey U14-16 Dam att inta ishallen. Det kommer vara fullt drag i hallen (44st spelare och 12st ledare).
Det kommer att spelas match SWE Gul mot SWE Blå på lördagen med matchstart ca kl.18:30, och på söndagen spelar de match ca kl.13:00.

Passa på att komma upp och titta på Sveriges elit damer i Lundahallen.


Den 26/1 spelar Östervålas A-lag mot Lidingö med start kl.15:00.

Östervåla Hockey firar 60år denna säsong, så vi kommer att ha lite extra aktiviteter under denna match. Vi har bl.a. bjudit in vår sammarbetspartner Sport Ringen som kommer att finnas på plats för att visa upp lite utrustningar, klubbor m.m.

Extra lotterier kommer även att hållas med fina priser, samt puckkastning.

Så kom gärna upp och fira med oss!

Mot Tierp hade vi ca 450st åskådare, en mycket rolig siffra för oss i hockeyn.

Vi hoppas att uppnå eller kliva över denna siffra nu den 26:e.


Varmt Välkomna!


/Sektionen

Läget i hockeyn & 60år!
2018-12-16 19:43

Go kväll,


Här kommer lite information.


HLR-Kurs

Påminnelse om att det är HLR-kurs på brandstationen i Östervåla, Tisdagen den 18/12 kl.18:00 - 20:00. Kallade personer skall ha fått information från "sin" sektion. (Detta gäller alltså inte bara ishockeyn)

En mycket viktig del av vår verksamhet i Östervåla.. Vi skall ha utbildade personer i samtliga lag för att öka våra barns säkerhet när de är på idrottsplanen.   


A-laget

Det blev en tuff start på all 3:an för vårat kära A-lag. Vi hoppas att ledigheten ger våra krigare lite kraft att komma tillbaka. Vi som nu blivit lite bortskämda med mycket vinster och mycket mål..

Vi kan hjälpa våra krigare på isen. Med vårt fina stöd från läktaren kan vi tillsammans ge kraft till spelarna så de hittar tillbaka till vinnarspåret igen.


Vi vill även informera att ishallen kommer vara öppen EXTRA mycket för friåkning nu mellan Jul & Nyår, så passa på att ta med nära och kära till hallen och ha kul en stund. Se kalendern här på hemsidan som uppdateras under veckan. Varmt välkomna stora som små.


(Vi har i dagsläget inte satt bemanning i caféet dessa dagar. Men om Du eller någon du känner skulle vilja stå i caféet denna vecka. Kontakta vår kioskansvarig som finns under Kontakt här på hemsidan)

  

Event, ÖIF Hockey 60år

Lördagen den 26/1 kl.15:00 kommer vi ha lite extra aktiviteter kring A-lagets match hemma i Lundahallen. Matchen som spelas då är mellan ÖIF - Lidingö och ingår i seriespelet. Vi hoppas att så många som möjligt kommer ner till hallen denna dag, och firar med oss!

Vi kommer bl.a. ha Sportringen på plats och visar lite nyheter för de yngre spelarna.

Som vi nämnt tidigare har vi byt ut stolarna i ishallen. Dessa stolar kommer i första hand bokas åt 1000-klubben medlemmar, men även våra sponsorer.

(För att bli 1000-klubbs medlem kontakta Anders Elvingsson finns nr/mail under kontakt här på hemsidan. För att bli sponsor kontakta Kansliet, så får ni kontaktuppgifter till sponsorgruppen)

Alla är hjärtligt välkomna till våran borg den 26/1, men även övriga dagar i veckan.. Hoppas vi ses!


Trevlig kväll!


//Sektionen


Dubbla matcher kommande veckan...
2018-11-11 21:14

Hej!


Helgen rullar mot sitt slut. Men vi ser redan fram emot kommande vecka när det är 2st hemma matcher i Lundahallen.

Först vill jag blicka tillbaka på senaste hemma matchen mot Tierp. Det blev en härlig rysare in i slutminuterna. De ca 430 personerna som satt/stod och kollade på matchen hade nog svårt att sitta/stå stilla. Men till slut lyckades vårat A-lag ta hem alla 3 poäng i derbyt. Slutresultat skrevs till 6-5, Superhärligt tycker vi i hockeysektionen. Grattis säger vi även till vinnaren av 50/50-lotteriet denna kväll som gav hela 2640:- till en ensam vinnare, GRATTIS!


Kommande vecka har vi alltså två hemma matcher för A-laget. På tisdag kommer Norrtälje på besök, och på fredag är det Ormsta som står för motståndet. Två intressanta matcher, och vi hoppas att supportrarna hittar ner till hallen och ger våra grabbar de stöd dom behöver.. Både tisdagens och fredagens match startar kl 19:30, Och vi hoppas som sagt på mycket folk. I dagsläget ligger Norrtälje på jumbo platsen och krigar för fullt för att klättra i tabellen medans Ormsta ligger precis utanför topp tre som ger en plats till All 3:an och chans att avancera i seriesystemet.


Vad gäller ishallen, så har vi gjort en del reparationer och underhåll. Men vi har fortfarande en hel del kvar att göra innan vi är i mål. Vi har bytt armaturer i caféet nere så vi kunde ha denna öppen på derbyt mot Tierp, vi har även bytt ut några armaturer under läktaren så det inte skall vara mörkt i gången. Vi har även bytt ut stolarna i ishallen och kompletterat med några stycken. Dessa stolar kommer inom kort att tilldelas de personer som är med i 1000-klubben. (vill man ingå i 1000-klubben vänder man sig till Anders Elvingsson. Uppgifter till Anders hittar ni på hemsidan under Ishockeyn och "Kontakt").

Näst på tur är att få klart domarrummet uppe, så våra gästande och egna domare har lite kortare promenad till sin viloplats mellan perioderna. I domarrummet skall det målas, bytas belysning, fixa duschen och sittplatser. Hoppas vi skall vara klara med detta inom en snar framtid.


Nu återstår bara att önska alla en fortsatt trevlig söndags kväll, och en trevlig kommande vecka. Så hoppas jag vi ses i hallen i veckan.

Ha det bra!


//Sektionen

Söndagsmatch i Lunda
2018-10-21 11:23
Hej Östervåla!

Idag vill vi bara informera att det är A-lagsmatch kl14:00.
Toppmöte mellan ettan och tvåan i tabellen.
Mariehamn med 6 vinster av 6 möjliga står för motståndet.
Vårat eget A-lag har startat mycket bra och ligger som sagt tvåa i tabellen med 4 vinster av 5 möjliga.
Så har ni inget annat planerat idag är ni hjärtligt välkomna upp till Lundahallen kl 14:00 där vi tillsammans kan heja fram vårt A-lag till förhoppningsvis en ytterligare seger.
Som vanligt har vi våra ungdomslag som hjälper till vid A-lagsmatcherna. Bl.a finns vår 50/50-lott som hittills genererat över 1000:- till en ensam vinnare. Detta beror mycket på det intresse som finns för hockeyn nu. Vi har ett snitt på 200 personer hemma i Lundahallen vilket är mycket bra siffra.
Vi hoppas såklart att vi fyller hallen idag och att vi lyckas knipa alla 3poäng när serieettan är här.

Hoppas vi ses i hallen kl 14:00.
//Sektionen
Återgår till schemat
2018-10-10 21:50
Idag har vi haft tekniker på plats i ishallen.
Aggregaten rullar nu som vanligt och vi kan återgå till ordinarie schema igen.
Hoppas på mycket barn i hallen imorgon igen.

Så ser vi fram emot A-lagets hemma match på fredag mot Österåker, match start kl. 19:30. 
Och ni som skall på matchen, 50/50-lotteriet gav förra hemma matchen en ensam vinnare 1640:-
Nya chanser på fredag. Så hjälps vi åt att lyfta fram A-laget mot 3 nya poäng.

Trevlig kväll!
//Sektionen

ISHALLEN STÄNGD TILLS VIDARE..
2018-10-09 17:47
Vi har fått problem med anläggningen. Allt är i dagsläget avstängt och vi inväntar tekniker för felsökning.
Så ALLT från och med nu är inställt i ishallen.

Viktigt att vi inte öppnar dörrarna in till hallen mer än vid nödfall, för att hålla kylan kvar i hallen.

Vi återkommer med info så snart vi kan.

//Sektionen
Nyheter från våra lag
Ishockey P 2006-2007, 02/04 14:37 
Ishockey P 2006-2007, 17/02 19:00 
Ishockey P 2006-2007, 28/01 10:23 
Ishockey P 2006-2007, 20/01 11:52 
Nyheter från föreningen
Östervåla IF, 04/06 08:59 
Östervåla IF, 03/06 08:33 
Östervåla IF, 15/05 14:20 
Östervåla IF, 14/05 07:37 
 
Våra sponsorer