Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppackning Hockey
2019-08-20 09:27

Hej 


Idag är det uppackning kl.17,00 i Lundahallen, vi kommer att hålla till inne i & eventuellt under Cafe Hållén.


Passa på att komma ner och testa ut nya klubbor, skridskor, handskar m.m. till bra priser. Sportringen & CCM kommer att vara på plats och hålla i detta.

Start kl.17:00 och uppskattar att vi håller på ca 2h.

Isen igång / Uppackning
2019-08-14 12:04

Hej


Nu till helgen drar vi igång på allvar..

Scheman kommer att läggas upp i kalendern så snart som möjligt. Vi kommer försöka få med lite friåkningstid så alla skall ha möjlighet att kunna komma ut på isen. Men detta beror lite på hur mycket träningar/läger vi få in i schemat.

Från måndag kör vi enligt tidigare satt schema.


Vill också påminna att det är uppackning den 20/8 på Lunda.

Passa på att komma ner och testa ut nya klubbor, skridskor, handskar m.m. till bra priser. Sportringen kommer att vara på plats och hålla i detta.

Start kl.17:00 och uppskattar att kör ca 2h (dvs till kl.19:00). 


Välkomnar alla till en ny hockey säsong..

Ny säsong & nya möjligheter
2019-07-30 15:45

Hej hockeyälskare!


Nu börjar det närma sig säsongstart.. På torsdag 1/8 drar vi igång aggregaten och hoppas att vädret inte skall ställa till med allt för stora problem.

Vi har ju inför denna säsong lagt in en ganska ordentlig summa pengar på anläggningen. Vi hoppas såklart att detta kommer resultera i en bättre fungerande anläggning samt att energiförbrukningen inte skall bli lika hög som den varit. Isen skall frysa snabbare och allt som hör därtill. Vi har ju lite småsaker kvar att utföra innan säsongen helt kan starta. Bl.a. så skall vi byta ut en del nödbelysningar och bygga en vägg till mellan spelarbåsen och ismakar-utrymmet. Detta för att säkra upp ytan där ismaskinen kör, så vi undviker eventuella olyckor. Ett mycket bra arbete har lagts ner hittills, men som sagt är vi inte riktigt i mål än.

Så om någon är sugen att hjälpa till med dessa byggen/reparationer är ni hjärtligt välkomna till ishallen den 5/8 för att försöka färdigställa dessa arbeten. (Jag kommer vara på plats från kl.09:00)


Den 10/8 är det Lundadagen och då kommer vi ha lite aktiviteter vid ishallen. Förutom fotbollen som har matcher hela dagen på lunda, så kommer ett antal föreningar m.m. ställa ut och informera i sporthallen. Vi i ishockeyn kommer att hålla till uppe vid ishallen och informera om säsongen m.m. Vi kommer även att ha "bytardag" vid ishallen. Här kan man lämna in hockeyutrustningar som är urväxta eller liknande och kolla om det finns något som passar för just ditt barn av de materialet som kommit in. Här finns då möjligheten att köpa utrustningar till billigare priser än att behöva köpa allt nytt. Inlämning av material görs vid ishallen kl.09:30-10:00. Sedan står personer och håller i denna "försäljning" av ditt material. Mer info kommer finnas på plats. Vi kommer även att ha en hemlig gäst på plats. Detta får du inte missa...!!

Lundadagen startar kl.10:00 och ett tips är att börja dagen uppe vid sporthallen och leta er ner mot lunda för lite fotboll osv vid planerna. "Lundadagen" slutar kl.14:00.. Men fotbollen håller på längre än så, och på kvällen står SMÅSTADSLIV på Skogsvallens scen och underhåller på kvällen.


Nu ser vi fram emot en ny och spännande säsong 2019-2020.

Väl mött!


/Sektionen gm Erik

Två härliga helger framför oss!
2019-01-12 22:33

Hej


Vi från hockeyn tänkte bara informera att vi har två riktigt roliga helger framför oss nu.

Helgen den 19-20:e kommer SWE Hockey U14-16 Dam att inta ishallen. Det kommer vara fullt drag i hallen (44st spelare och 12st ledare).
Det kommer att spelas match SWE Gul mot SWE Blå på lördagen med matchstart ca kl.18:30, och på söndagen spelar de match ca kl.13:00.

Passa på att komma upp och titta på Sveriges elit damer i Lundahallen.


Den 26/1 spelar Östervålas A-lag mot Lidingö med start kl.15:00.

Östervåla Hockey firar 60år denna säsong, så vi kommer att ha lite extra aktiviteter under denna match. Vi har bl.a. bjudit in vår sammarbetspartner Sport Ringen som kommer att finnas på plats för att visa upp lite utrustningar, klubbor m.m.

Extra lotterier kommer även att hållas med fina priser, samt puckkastning.

Så kom gärna upp och fira med oss!

Mot Tierp hade vi ca 450st åskådare, en mycket rolig siffra för oss i hockeyn.

Vi hoppas att uppnå eller kliva över denna siffra nu den 26:e.


Varmt Välkomna!


/Sektionen

Läget i hockeyn & 60år!
2018-12-16 19:43

Go kväll,


Här kommer lite information.


HLR-Kurs

Påminnelse om att det är HLR-kurs på brandstationen i Östervåla, Tisdagen den 18/12 kl.18:00 - 20:00. Kallade personer skall ha fått information från "sin" sektion. (Detta gäller alltså inte bara ishockeyn)

En mycket viktig del av vår verksamhet i Östervåla.. Vi skall ha utbildade personer i samtliga lag för att öka våra barns säkerhet när de är på idrottsplanen.   


A-laget

Det blev en tuff start på all 3:an för vårat kära A-lag. Vi hoppas att ledigheten ger våra krigare lite kraft att komma tillbaka. Vi som nu blivit lite bortskämda med mycket vinster och mycket mål..

Vi kan hjälpa våra krigare på isen. Med vårt fina stöd från läktaren kan vi tillsammans ge kraft till spelarna så de hittar tillbaka till vinnarspåret igen.


Vi vill även informera att ishallen kommer vara öppen EXTRA mycket för friåkning nu mellan Jul & Nyår, så passa på att ta med nära och kära till hallen och ha kul en stund. Se kalendern här på hemsidan som uppdateras under veckan. Varmt välkomna stora som små.


(Vi har i dagsläget inte satt bemanning i caféet dessa dagar. Men om Du eller någon du känner skulle vilja stå i caféet denna vecka. Kontakta vår kioskansvarig som finns under Kontakt här på hemsidan)

  

Event, ÖIF Hockey 60år

Lördagen den 26/1 kl.15:00 kommer vi ha lite extra aktiviteter kring A-lagets match hemma i Lundahallen. Matchen som spelas då är mellan ÖIF - Lidingö och ingår i seriespelet. Vi hoppas att så många som möjligt kommer ner till hallen denna dag, och firar med oss!

Vi kommer bl.a. ha Sportringen på plats och visar lite nyheter för de yngre spelarna.

Som vi nämnt tidigare har vi byt ut stolarna i ishallen. Dessa stolar kommer i första hand bokas åt 1000-klubben medlemmar, men även våra sponsorer.

(För att bli 1000-klubbs medlem kontakta Anders Elvingsson finns nr/mail under kontakt här på hemsidan. För att bli sponsor kontakta Kansliet, så får ni kontaktuppgifter till sponsorgruppen)

Alla är hjärtligt välkomna till våran borg den 26/1, men även övriga dagar i veckan.. Hoppas vi ses!


Trevlig kväll!


//Sektionen


Dubbla matcher kommande veckan...
2018-11-11 21:14

Hej!


Helgen rullar mot sitt slut. Men vi ser redan fram emot kommande vecka när det är 2st hemma matcher i Lundahallen.

Först vill jag blicka tillbaka på senaste hemma matchen mot Tierp. Det blev en härlig rysare in i slutminuterna. De ca 430 personerna som satt/stod och kollade på matchen hade nog svårt att sitta/stå stilla. Men till slut lyckades vårat A-lag ta hem alla 3 poäng i derbyt. Slutresultat skrevs till 6-5, Superhärligt tycker vi i hockeysektionen. Grattis säger vi även till vinnaren av 50/50-lotteriet denna kväll som gav hela 2640:- till en ensam vinnare, GRATTIS!


Kommande vecka har vi alltså två hemma matcher för A-laget. På tisdag kommer Norrtälje på besök, och på fredag är det Ormsta som står för motståndet. Två intressanta matcher, och vi hoppas att supportrarna hittar ner till hallen och ger våra grabbar de stöd dom behöver.. Både tisdagens och fredagens match startar kl 19:30, Och vi hoppas som sagt på mycket folk. I dagsläget ligger Norrtälje på jumbo platsen och krigar för fullt för att klättra i tabellen medans Ormsta ligger precis utanför topp tre som ger en plats till All 3:an och chans att avancera i seriesystemet.


Vad gäller ishallen, så har vi gjort en del reparationer och underhåll. Men vi har fortfarande en hel del kvar att göra innan vi är i mål. Vi har bytt armaturer i caféet nere så vi kunde ha denna öppen på derbyt mot Tierp, vi har även bytt ut några armaturer under läktaren så det inte skall vara mörkt i gången. Vi har även bytt ut stolarna i ishallen och kompletterat med några stycken. Dessa stolar kommer inom kort att tilldelas de personer som är med i 1000-klubben. (vill man ingå i 1000-klubben vänder man sig till Anders Elvingsson. Uppgifter till Anders hittar ni på hemsidan under Ishockeyn och "Kontakt").

Näst på tur är att få klart domarrummet uppe, så våra gästande och egna domare har lite kortare promenad till sin viloplats mellan perioderna. I domarrummet skall det målas, bytas belysning, fixa duschen och sittplatser. Hoppas vi skall vara klara med detta inom en snar framtid.


Nu återstår bara att önska alla en fortsatt trevlig söndags kväll, och en trevlig kommande vecka. Så hoppas jag vi ses i hallen i veckan.

Ha det bra!


//Sektionen

Nyheter från våra lag
Ishockey P 2006-2007, 26/11 22:49 
Ishockey P 2006-2007, 14/10 14:51 
Ishockey P 2006-2007, 06/08 08:42 
Ishockey P 2006-2007, 02/04 14:37 
Ishockey P 2006-2007, 17/02 19:00 
Ishockey P 2006-2007, 28/01 10:23 
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer