Välkommen

Måndag, tisdag, onsdag kl 07.00-15.00
Torsdag kl 07.00-12.00

Fredag kl 08.00-12.00

I Östervåla IF har vi verksamhet inom fotboll, ishockey, skidor och gymnastik. Vi hjälper även till med brickor, medlemskap för ÖKK.

Vill du bli medlem i Östervåla IF?
Klicka då här!

Östervåla IF

Kansli

Ekonomisk rapport, bokslut och information för augusti ligger nu ute!
2018-09-10 15:55

Följ länken nedan till information från styrelsen.

Länk till informationen

Föreningen inför medlemsservice via Sportadmin.
2018-08-28 10:06

Vi kommer införa Sportadmins medlemsservice, det kommer förenkla för Er medlemmar när det gäller att betala och ha kolla på medlemsavgifter samt spelaravgifter. Via Appen kommer Ni kunna hantera fakturor och medlemskort.

Det har även kommit önskemål om delbetalningar av dessa avgifter från Er medlemmar och via detta system kan vi erbjuda det.

För kansliet kommer avprickning, påminnelser, kompletteringar på medlemsavgifter och spelaravgifter bli enklare, eller i praktiken delvis att ske automatiskt. Via kortbetalning kommer pengarna direkt in på vårt konto men avprickning sker enkelt i Sportadmin automatiskt, det innebär att vi inte behöver spåra varje transaktion på bankkontot till en medlem för med ca 800 medlemmar är det ett omfattande arbete.

Även en uppföljning av aktivitetsrapporteringen finns i systemet så vi säkerställer att vi erhåller det LOK-stöd vi är berättiga till.

Vi startar implementeringen av detta nu så medlemsavgifterna till nyår kan administreras via detta, jag räknar även med att spelaravgifterna för hockeyn kommer med.

Säkerställ att Ni alla har föreningsappen installerad, se tidigare information:

LADDA NER APPEN!

//Staffan

HOCKEYJOKERN AUGUSTI
2018-08-27 08:00

Augusti månads hockeyjoker utföll på nr 2. Vi gratulerar Tor Almqvist till hans vinst.

Ni som ännu inte köpt er jokerlott, hör av er till kansliet så hjälper vi er med det.

VÄLKOMNA!

Säsongen på Skogsvallen slut, Tack till ALLA!
2018-08-26 15:07

Nu har vi stängt  Skogsvallen för i år. Tack till alla som har besökt oss i år. Tack till alla artister som har uppträtt hos oss i år. Sist men inte minst ett stort tack till alla medlemmar som har ställt upp och jobbat  under alla kvällarna och dagar. Utan er hjälp är detta inte möjligt.

Från Festsektionen TACK

//Mats Ellnebrant

Information från styrelsen, med plan för budget 2019.
2018-08-24 16:49

Via denna länk kommer du till information från styrelsen.

LÄNK

Ishockey - Startsida, 07/09 20:34