Bli medlem i Östervåla Idrottsförening
Välkommen

Välkommen till kansliet!

Våra öppettider vecka v 8 2020:

Måndag, Tisdag, Torsdag 08.00-15.00

Onsdag 08.00-12.00
 Fredag 08.00-12.00

I Östervåla IF har vi verksamhet inom fotboll, ishockey, skidor och gymnastik. Vi hjälper även till med brickor, medlemskap för ÖKK.

Vill du bli medlem i Östervåla IF?
Klicka då här!

Östervåla IF

Kansli

Årsmötet genomfört, priser utdelade, sektioner valda och kritik mot mötet inkommet!
2020-02-19 10:13
Då har vi genomfört Årsmötet med bra deltagande, röstlängden var 78 st.

Styrelsen är intakt förutom att suppleanter saknas, nu beslutades att hockeyn ska utse en representant i styrelsen som formellt blir en suppleant men kommer delta som övriga ledamöter i besluten.

Dessa valdes i sektionerna:
-Fotbollssektionen; Thomas Eriksson ordf., Malin Nilsson, Lisa Erngren, Ida Andersson, Ida Segelsbo, Mia Björnström, Daniel Östlund, Maria Elvingsson samt Anders Wahl.
-Gymnastiksektionen; Jennifer Wåhlin ordf., Ann-Sofie Andersson,

Camilla Lindahl samt Sarah Andersson

-Skidsektionen; Lars-Åke Larsson ordf., Anders Kihl, AnnikaGunnarsson, Björn Johansson, Per-Erik Gunnarsson samt Simon

Wåhlstedt

-Ishockeysektionen; Erik Elvingsson ordf., Teodor Larsson, Ulla Jansson, Rikard Malmberg, Anders Elvingsson, Jonas Lindén, Jacob Nordqvist, Johanna Boman, Joakim Andersson, Valentin Georgiev samt Polina Georgiev

-Festsektionen; Hans Forsberg, Rolf Larsson, Mats Ellnebrant, Classe

Forsgren, Tobbe Larsson samt Christoffer Åsberg

Respekterande av beslut

På mötet kom diskussion upp om att följa fattade beslut och alla var överens om att det ska ske, det blir en stor kulturförändring, men nödvändig!. Vi har haft tre avhopp från ordförandeposten inom hockeysektionen under pågående verksamhetsår den senaste tiden kopplat till att ledare och aktiva högaktningsfullt struntat i fattade beslut, som ordförande kommer man då i kläm mellan beslutet och dom som struntar i det, detta förekommer inte i hela föreningen

Föreningens styrelse har också enligt §27 i stadgarna skyldighet att driva igenom beslut och regler. Den enda metod att göra det är att följa stadgarnas §12 och utesluta medlemmar som inte följer besluten. Det kommer naturligtvis bli tråkigt och röra upp många känslor men ska vi ha fungerande styrelse och sektioner är det nödvändigt.

Protokoll från Årsmötet

Här kan Ni läsa protokollet från mötet, det finns naturligtvis också i underskrivet utförande för de som önskar.

Synpunkter på mötet

De beslut och ärenden som hanteras på mötet skall vara anmälda innan så medlemmar dels är förberedda men även kan välja att delta om det hanteras ämnen som man vill vara med och påverka. Så skedde inte vilket vi beklagar.

Inkommen skrivelse

Föreningsdagar på Intersport! Allt inom fotboll 25% rabatt
2020-02-17 08:57

Passa på att utrusta dig med de senaste skorna och säsongens alla fotbollsnyheter från de största varumärkena.
Den 17–23 februari önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva fotbollsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt inom fotboll*. Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker
eller visa upp den via din mobil i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden TEAM25 på
intersport.se.

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 17–23 februari på
ord.pris, dock ej på föreningskläder/teamkläder.

Reviderad budget från fotbollssektionen.
2020-02-10 08:21
Då vi kommer ha färre lag i sommar än ursprungligt planerat har sektionen omarbetat sin budget. Omsättningen beräknas minska med ca 70 000 kr.

Bilägger det nya förslaget här men observera att den ursprungliga fortfarande ligger kvar i inlägget där alla övriga handlingar finns med. Enligt stadgarna ska alla handlingar stå medlemmarna till förfogande en vecka före mötet så därför andras inte det ursprungligt presenterade dokumenten. Och vill Ni ha dom på papper finns dom att hämta på kansliet.

//Staffan
Idag har första mötet om arbetet mot droger genomförts, resulterade i kreativa planer!
2020-02-05 20:04
På dagens möte sattes planerna för hur vi jobbar med frågan, hela tretton deltagare från olika föreningar, kyrkan, kommunens socialförvaltning mm som medverkade till kreativa och bra diskussioner!

Mer information om nästa steg och hur vi konkretiserar detta projekt kommer på Årsmötet i Fokus klockan 19.00 på tisdag den 11 februari! Där får Ni även ta del av intressant föreläsning och möjlighet att vinna presentkort hos våra lokala handlare.

Och det viktigaste av allt, det är där Ni påverkar hur Ni vill att föreningen utvecklas!

//Staffan

Ny VIKTIG info ang nya rutiner i medlemsregistret
2020-01-30 10:47

Det är flera av er som kommer få mer än 1 faktura på medlemsavgiften 2020 när dom går ut.

Här nedan kommer en enkel förklaring till varför:

Vårat medlemsregister är uppbyggt på olika grupper där fakturorna går ut ifrån.

Det kan tex vara en grupp i fotboll pojkar10, en grupp för gymnastiksektionen eller en grupp för skidskolan.

Så som ni förstår så kan man alltså stå med i flera grupper än bara 1.

Och med dessa nya rutiner där vi skickar ut medlemsavgifter via mail så registreras inte den första fakturan som skickas ut till dig i systemet.

Och där har vi problemet, ni kan alltså få flera fakturor för medlemskap om man står med i flera grupper.

Detta är något som Sportadmin vet om och håller på att brottas med.

Men får du flera fakturor och betalar en så nollställs resterande fakturor som du fått utskickat i din mail, dock kan dom ligga kvar i vårat system. Så får man påminnelser så kontaktar ni oss så tar vi bort dessa.

Har du frågor kring detta så finns vi på kansliet.

Detta är lika nytt för er som för oss men tillsammans hjälps vi åt för att förbättra.

Kansliet nr 0292-714 31

Skidor - Startsida, 21/01 06:15