Bli medlem i Östervåla Idrottsförening
Välkommen

Välkommen till kansliet!

Våra öppettider vecka 38  2021:

.-

Måndag, Tisdag, Torsdag 08.00-16.00

Onsdag 08.00-12.00

Fredag 08.00-12.00

Lunda Box 68,
740 46 ÖSTERVÅLA
Hemsida: www.ostervalaidrottsforening.se
BG: 771-1062
OrgNr: 879500-1679

I Östervåla IF har vi verksamhet inom fotboll, ishockey, skidor och gymnastik. Vi hjälper även till med brickor, medlemskap för ÖKK.

Vill du bli medlem i Östervåla IF?
Klicka då här!

Östervåla IF

Kansli

Nu börjar vi skola nya hockeystjärnor!
2021-09-23 13:58
Passa på och gör bra affårer!

Söndagar 16.45-17.45 med start från 17/10

Ledare blir: Linus Frisk

Efterlyses: Hjälptränare på isen i form av någon förälder skulle vara uppskattat för Linus

Kort föräldrar möte i samband med detta om Ni har frågor.

Hockeysektion

ÖIF ökar takten mot Vision 2025, passa på och sök ett omväxlande och roligt visstidsjobb!
2021-09-17 16:30
Ett omväxlande jobb med stor frihet under ansvar!

För att nu ytterligare öka takten i vår resa mot Vision 2025 söker vi en medarbetare som under en begränsad period hjälper oss leda och verkställa en rad olika projekt.

I grunden har och kommer vår bas vara alla ideella insatser men nu räcker inte det för att planera större insatser. Vi ser därflör inte att vi kan förvänta oss att lösa detta genom enbart ideella insatser. Däremot kommer vi även i detta behöva ideell hjälp vid själva genomförandet.

Avviker detta från vår liggande budget?

Ja, i nuvarande budget finns inte detta specificerat, men inom ramen för åtgärderna för Sörskogsfonden presenterade på årstämman var en del av detta med. Vi provade budgetera med en deltidstjänst men vi kom fram till att det skulle bli för kostsamt i pandemitider. Vad vi inte visste då var att ekonomin i år skuille gå så starkt och därmed kommer mycket av detta, kanske merparten, gå på resultatet utan att belasta Sörskogsfonden. Naturligtvis är medlemmar välkomna med synpunkter om Ni anser detta i för stor grad avviker från budgeten.

Uppdragsgivare för detta kommer i grunden vara styrelsen men det sker i samråd med sektionerna som har detaljkollen på vad som behövs. Vi kommer även samarbeta med Heby Kommun som är fastighetsägare på "tegelbyggnaden" men ger ÖIF bidrag för underhåll. I bra dialog med kommunen kommer vi hjälpas åt i detta då en del åtgärder kommer vara mer än löpande underhåll.

Projektet innehåller i grova drag:

• Renovering omklädningsrum med fokus på VVS och ventilation.
  • Förbättra faciliteterna för fotbollspubliken, bänkar och tillbehör.
  • Helrenovering av ismakarrummet.
  • Ytterområden skall iordningsställas.
  • Efter att SIVan är klar ta bort tegelkiosken.

Det finns andra projekt som redan löper, exempelvis småstugorna som nu fått färg men skall ytterligare kompletteras. Och projektlistan kommer specificeras mer i detalj tillsammans med sektionerna inför verkställan. Jobbet är alltså begränsat till specifikt dessa projekt.

Arbetsuppgifter:

• Planera jobben och leda arbetet tillsammans med Thomas Larsson.
  • Synkronisera insatser med kommunens resurser
  • Upphandla material hos våra lokala sponsorer främst.
  • Upphandla externt arbete som vi själva ej kan utföra.
  • Förse kansliet med underlag för redovisning

Tiden för detta beror på hur många timmar i veckan medarbetaren önskar jobba. Många av de projekt som ingår i detta är alltså inget brådskande, Vision 2025 betyder ju att vi har tid på oss än. Däremot är det viktigt att verksamheten ska kunna fortgå med så lite störningar som möjligt, exempelvis måste omklädningsrum tas en o en, och ismakarna måste få ersättningslokaler under den renoveringen men vi har planer för hur det ska ske.

Tillsättningen sker när vi har sökande som passar så anmäl Ert intresse till mig snabbt så planerar vi in intervjuer.

staffan.boman@svw.se

Ärendet takstolar avslutat!
2021-09-17 09:34

Kommunen har granskat våra åtgärder på takstolarna samt dokumentationen med bland annat kvaliteskontroller och har därmed stängt ärendet.

Slutdokument från Sala Kommun avseende takstolarna i ishallen.

Ett stort tack för bra samarbete, Sala Kommun, Tyréns konsulter, ByggSven och alla som ställt upp ideellt och genomfört åtgärderna!

//Staffan

Checkarna hämtade, nästa lilla steg mot Vision 2025! ÖIF fick mest av alla föreningar i Sala, Heby!
2021-09-16 14:55
Staffan Boman, Robert Nilsson, Malin Brodén och Johan Joelsson.

Idag var vi och officiellt fick checkarna för utrustning till nya skidåkare samt delfinansiering av reparation kylanläggningen. Vi är den enda föreningen som får två bidrag och därmed är vi den förening som banken sponsrar mest!

Vi hälsade med ett stort Tack från Hela Östervåla IF!

Staffan

Johan

Malin

ÖIF har avtalat med Ravelli om försäljning, mer info kommer via sektionerna.
2021-09-15 14:31
Enkel försäljning av kvalitetsprodukter som ger klirr i kassan!

ÖIF har avtalat med Ravelli om att sälja deras produkter, det är en oerhört enkel försäljning där leverans samt pengaströmmen går via leverantör och slutkund och föreningen/sektionen erhåller provisionen från Ravelli.

Kataloger är på väg, inloggningar samt mer utbildning kring det planeras och vi räknar med att ha ett sortiment i Sporthallen vid kansliet om någon vill klämma och känna. Passa på att kolla så fint det är där nu med konst på väggarna bland annat. Ett kök med vatten och avlopp byggs inne i receptionen sen är det upp till oss alla organisationer i området att göra det ännu mer attraktivt via olika informationer och erbjudanden på plats.

Se  Länk till Ravellis sortiment

Skidor - Startsida, 13/09 16:09