Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Östervåla Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen

Välkommen till kansliet!

Våra öppettider vecka 3 2021:


Måndag, tisdag, torsdag 08.00-16.00

Onsdag 08.00-11.00
Fredag 08.00-12.00.


Telefon: 029271431 

Lunda Box 68, 
740 46 ÖSTERVÅLA
Hemsida: www.ostervalaidrottsforening.se
BG: 771-1062 
OrgNr: 879500-1679 


I Östervåla IF har vi verksamhet inom fotboll, ishockey, skidor och gymnastik. Vi hjälper även till med brickor, medlemskap för ÖKK.


Vill du bli medlem i Östervåla IF? 
Klicka då här!

Med vänlig hälsning

Östervåla IF

Kansli

Info om årets medlemsavgifter!
2021-01-20 09:23
Medlemsavgifter på ingång!

Det är Januari och medlemsfakturor är på väg. Till skillnad från tidigare år så kommer ALLA få sin medlemsfaktura nu i januari. 

Tidigare år så har dom som varit aktiva i en sport fått sina medlemsavgifter tillsammans med sin deltagar/spelaravgift, så är det alltså inte i år.

Nytt för i år är också att vi måste ha in mailadresser i vårat medlemssystem för att kunna skicka ut fakturor. Sprid gärna detta!!
Har du en mailadress som du vill byta så kan du lätt gå in på sportadmins medlemsapp för att komma direkt in på ditt medlemskort och ändra uppgifter där. Eller kontakta oss på info@ostervalaif.se.

BRA ATT VETA!!!!
Är ni en familj med många mailadresser inlagda, så kommer ni få flera mail med fakturor, betalar ni då en faktura så slås dom andra ut. Så bli inte rädd om ni får 4 fakturor på samma belopp. 

Vid frågor så finns vi på telefon eller mail under våra öppettider som ni hittar på våran startsida på hemsidan.
/Kansliet
Fotbollssektionen söker personer för skötsel av Lunda området
2021-01-19 10:43

Fotbollssektionen söker personer för skötsel utav Lunda området. 


Som Behjälplig på området kommer du att ansvara för att få Lunda området mera attraktivt för både Vålabor så som besökande. Allt arbete kommer att ske ideellt i uppdrag av fotbollssektionen 


Arbetsuppgifterna kommer att bestå av:

● Gräsklippning av fotbollsplaner, Övriga ytor + trimning
● Bevattningssystemet.
● Gödning
● Målning av linjer
● Kaffekvarten och ”Bodegan”
● Underhåll av omklädningsrum, toaletter och maskiner.
● Samarbete mellan er och Ledare/Tränare ska vara öppna för att veta vad som     behöver göras.
• Smårenoveringar 


Vi söker dig som:

● Har en positiv, social och utåtriktad personlighet och kan vistas i grupper och är strukturerad, initiativrik och självcoachande.
● Kan möta och inkludera olika människor, i olika åldrar (barn, ungdomar och    vuxna), olika kön och från olika kulturer.
● Är kontaktsökande i nya relationer och har god kommunikationsförmåga  (både i tal och sociala medier).
● Brinner för Östervåla IF

Har du vana av att arbeta inom föreningsliv är det ett plus. Detsamma gäller B-körkort.


Kontaktpersoner: Daniel Östlund 0739301596 Anders Wahl 0702827966


Vi kommer att hålla ett möte med de som är intresserade slutet av Februari.

Detta kommer bara att skickas ut till er medlemmar så vi vill att ni även sprider detta vidare utanför ÖIF.

Dags att söka kompensationsstöd för kvartal 4 2020!
2021-01-18 13:18
I morgon öppnar Riksidrottsförbundet för ansökningar avseende stöd för sista kvartalet i fjol, som tidigare är ansökningstiden kort och måste vara på plats 26/1 kl 12.00. Det betyder att ansökan kommer göras i helgen 23-24/1.


Som tidigare kommer jag använda budget 2020 och ställa mot utfall under perioden som underlag för ansökan, men motivering och förklaring av konsekvenser av pandemin för specifikt den perioden tar jag tacksamt emot, framförallt beskrivning och underlag som visar arrangemang och liknande som vi inte kunnat genomföra, det skulle hjälpa till med argument i ansökan. Även om jag inte ser att vi kan få samma nivå av kompensation som vi erhöll för kvartal 3 är det viktigt att vi söker medel för att mildra konsekvenserna. 

//Staffan
Status taket på Lundahallen.
2021-01-17 13:54
Avvikelse från centrum på takstol nr 4.
Nu har det monterats lod från centrum på de takstolar som lutar i ishallen, det hänger ner till underspänningen där vi har monterat en indikering på hur mycket de lutar nu. Som väntat visar takstol 4 från väster största avvikelsen, nr 3 visar en mindre avvikelse. 

Nu kommer vi via daglig tillsyn av detta direkt se om situationen förvärras. Vi vet inte om det varit så här under lång tid, kanske till och med från bygget av hallen. Är det så lär ju inget hända nu heller men om det förvärras måste  åtgärder vidtas omedelbart. 

Det pågår nu konstruktion av åtgärder på andra hallar, främst Vildmannahallen i Storuman. Det kommer ske via en förstärkning av tryckbalkens anslutning mot takstolen i form av en kraftig kertoskiva samt stabilisering vid taknock via ett järnbeslag från takstol till nockbalk. 

Med denna dagliga kontroll kan vi köra färdigt denna säsong, avvakta och utvärdera Vildmannahallens åtgärder samt rikta och förstärka Lundahallen till nästa säsong. Detta är förankrat hos byggenheten i Sala som har ansvaret att återrapportera inventering av den här typen av hallar, och att de är besiktigade och åtgärdade, till Statens Haverikommission. 

//Staffan
Mailadresser från medlemmar
2021-01-14 11:27
Nytt år och nytt medlemskap!

I år kommer medlemskapsavgiften bara skickas ut via mail. Så vet du av att du inte får mailutskick utav ÖIF men vill vara medlem så kontakta kansliet eller maila oss din mailadress till info@ostervalaif.se

Är du aktiv i föreningen kan du även ladda ned våran medlemsapp. Där hittar du alltifrån faktura info till dina träningstider.BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Skidor - Startsida, 18/01 13:04 
Skidor - Startsida, 18/01 12:58 
Skidor - Startsida, 18/01 12:54 
Ishockey - Startsida, 04/01 23:06 
Skidor - Startsida, 04/01 09:18 
 
Våra sponsorer