Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Östervåla Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen

Välkommen till kansliet!

Fr o m v. 23 har vi ändrade öppettider, se hemsida.


Våra öppettider vecka v 22 2020:

Måndag, Tisdag, Onsdag  08.00-14.00  

Torsdag, Fredag StängtI Östervåla IF har vi verksamhet inom fotboll, ishockey, skidor och gymnastik. Vi hjälper även till med brickor, medlemskap för ÖKK.

Vill du bli medlem i Östervåla IF? 
Klicka då här!

Med vänlig hälsning

Östervåla IF

Kansli

Renen Tommy, hjälper barn i åldern 6 till 9 år komma igång med skridskoåkning!
2020-05-27 16:27
Ishockeysektionen har köpt tre renar av modellen Tommy, efter att ha fått prova dom på andra anläggningar och sett vilket bra hjälpmedel det är att få våra framtida stjärnor att komma igång med skridskoåkningen!

Detta är den första investeringen som görs inom ramen för Eliasfonden där Ni har samlat in 77 818 kr. Investeringen var 14 875 kr så nu har vi 62 943 kr som ska gå till ytterligare utveckling av hockeyverksamheten i Östervåla IF!

Sektionen laddar alltså för fullt för en härlig hockeysäsong och håller tummarna att den inte blir alltför "stympad" av restriktioner beroende på Covid-19 och de begränsningar som nu råder.

//Staffan
Justerade öppettider, men med mindre bemanning!
2020-05-25 13:14
I samband med korttidspermitteringen minskade vi antal dagar öppet på kansliet. Då det inkommit önskemål om fler dagar efter det ändrar vi igen tiderna enligt följande:

Måndag/tisdag/torsdag 08.00-14.00
Onsdag 08.00-12.00

Men det innebär att vi har endast en på plats vissa tider vilket minskar tillgänglighet via telefon eller vid besök om de kräver längre attention. 

Vi vädjar till Er medlemmar att respektera tiderna och använd gärna mail så betar vi av ärendena allt eftersom. Det blir effektivare nyttjande av tiden då.

//Staffan

Dementi av felaktiga rykten!
2020-05-11 11:49
Att det pratas om föreningen är positivt för det betyder att det finns intresse i samhället för vår verksamhet. Men det är alltid tråkigt när spekulationer och rykten sprids som inte är korrekta. Nu handlar det om kansliets vara eller inte vara och hur vi ska driva SIV:an i framtiden. 

Därför vill jag kraftfullt dementera dessa rykten, föreningen står idag på stark finansiell grund men vi är aktiva med att dimensionera resurser, söka bidrag för uteblivna intäkter samt för att kunna korttidspermittera personal under den period som nu råder med mindre aktiviteter!

Skulle vi ens starta en diskussion om förändringar kommer vi omedelbart gå ut med information på denna sida om det. Så hör Ni rykten, sprid dom inte och skapa ytterligare oro utan kontakta mig istället.

//Staffan

HOCKEYJOKERN APRIL
2020-05-11 10:23

Något försenat men här är vinnaren.


April månads hockeyjoker utföll på nr 49. Vi gratulerar

Sven Ragnarsson till månadens vinst.


Ni som ännu inte köpt er jokerlott, hör av er till kansliet så hjälper vi er med det.


Välkomna!

Bokslut April, nu slår Covid-19 hårt på resultatet!
2020-04-30 14:44
Då har vi stängt för Valborgshelg, och därmed även stängt böckerna och gjort bokslut för april. Swishas något ikväll hamnar det på majresultatet. Egentligen ska man väl inte göra bokslutet före 12 slaget men det passa bra i arbetsplaneringen denna gång också. 

I nästa vecka minskar vi öppettiderna då personalen minskar arbetstiden med 40 % från och med måndag. 

April är första månaden som konsekvenserna av pandemin slår hårt på resultatet. Vi omsätter endast 155 149 kr, men tack vare tidigare bra månader gör vi från årets början (YTD) ändå ett litet överskott + 172 004 kr. Månaden i sig visade - 105 190 kr. 

Totalt resultat

Balansräkningen

Trots underskottet har vi förstärkt likviditeten under april, hänger främst ihop med stödet vi fått från Tillväxtverket om 95 785 KR. Dom pengarna har vi inte resultatfört än utan kommer fördelas på de fyra månader de avser stöd för. Likaså har vi inte resultatfört Eliasfonden som det ska fattas beslut om vilka investeringar som det ska gå till. Likviditeten är dryga halvmiljonen idag. 

Balansräkningen

Gemensamt 

Av förklarliga skäl små aktiviteter även här, och fokus på minimering av kostnader. YTD faktiskt ett överskott på 21 345 kr fortfarande. En reservering dock att bidrag från kommunen som "klumpats ihop" vid utbetalning gör att viss del av detta avser underhåll av fotbollsplan, de kostnaderna budgeteras av fotbollssektionen så intäkterna ska gå där också, utreds nästa vecka.


Skogsvallen

Denna verksamhet är nog den som drabbas mest av pandemin då inga arrangemang kan genomföras, om det blir så hela året vet vi inte än men som det ser ut nu håller det i ett bra tag. Vi har dragit tillbaka ansökan om serveringstillstånd och fått tillbaka den inbetalda kostnaden.

Fasta månatliga kostnader och reparationer, eller byggnationer, drar kostnader så vi har ett underskott YTD på 9 549 kr. Månaden visar minus 29 494 kr. Sektionen kommer fakturera sponsorer för investeringar som sker så man räknar med att rätta till resultatet under året. 


Fotboll

Man förbereder säsongen så gott det går ,så släpper bara restriktionerna är man beredd. Liten omsättning och ett underskott under månaden, men plus 43 244 kr YTD. Och kanske kommer en del bidrag flyttas från gemensamma hit som beskrivs ovan.


Hockeyn

Man säljer hockeylotter, som skulle vara inträde till festen som naturligtvis ställts in. Dessa bokas på 3010 Entré vilket kanske ser lite konstigt ut, men dom var ju tänkta som det också. 

Omsätter 44 540 kr under månaden och faktiskt ett överskott på 20 190 under april, överskott YTD 98 869 kr. Men jag har inte reserverat pengar för vinster på lotteriet så då förvinner ju några kronor. 

Hockeyn

Skidor och Gymnastiken

Inga stora aktiviteter, bägge gör ett mindre underskott under april men har järnkoll på ekonomin. Sen nyår går båda sektionerna med överskott.

Skidor YTD + 22 641 kr
Gymnastik YTD + 6 913 kr


//StaffanBLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Fotboll - Startsida, 23/04 15:06 
Fotboll - Startsida, 20/04 10:34 
Skidor - Startsida, 24/03 22:18 
Fotboll - Startsida, 23/03 15:20 
Ishockey - Startsida, 12/03 19:02 
Fotboll - Startsida, 12/03 10:09 
 
Våra sponsorer