Bli medlem i Östervåla Idrottsförening
Välkommen

Välkommen till kansliet!

Våra öppettider vecka 12 2019:

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag 07.00-15.00

Fredag 08.00-12.00

I Östervåla IF har vi verksamhet inom fotboll, ishockey, skidor och gymnastik. Vi hjälper även till med brickor, medlemskap för ÖKK.

Vill du bli medlem i Östervåla IF?
Klicka då här!

Östervåla IF

Kansli

Ny enklare rapportering av ekonomin, hoppas det funkar bättre!
2019-03-08 08:53
Då intresset är extremt svalt för rapportering i den tidigare formen, budskapet verkar i vart fall inte nå ut, ändrar vi format. Med diagram hoppas vi nå till en större andel av medlemmarna. Bilden visar resultat totalt samt per sektion, dels under månaden samt resultatet så här långt under året.

I ett bifogat diagram nedan finns omsättningen totalt och per sektion med också. Omsättningen ställs mot ackumulerad (Yer-To-Day) budgeterad omsätting, men den är alltså uppdelad lika över årets månader vilket inte blir utfallet, sektionernas verksamheter sker ju under olika perioder men det kanske i vart fall ger en "fartkänsla" hur man ligger till.

Och det är alltså helt tillåtet att komma med förbättringsförslag, för rapporteringen är till för att skapa insikt och förståelse hos medlemmarna för föreningens verksamhet. Funkar det inte så ändrar vi tills det funkar.

Nycklar på vift!
2019-03-07 10:19
Fortfarande många nycklar på vift.

Det är många nycklar som är ute på vift som vi vill ha in,
Ni som inte längre (eller känner någon som inte) är ledare eller tränare inom Östervåla IF`s förening ombedes lämna tillbaka era nycklar.

Vi har för tillfället alldeles för dåligt med nycklar på kansliet för att kunna lämna ut till ledare som är aktiva och faktiskt behöver.

Sitter ni med flera nycklar inom ett lag så lämna in i alla fall 1 nyckel.
Det kommer INTE kopieras upp flera nycklar i dagsläget.

Med vänlig hälsning Kansliet
Ekonomiska rapporteringen, hur förbättrar vi den?
2019-03-06 16:03
Nu har vi snart kört månatlig rapportering av ekonomin och styrelsearbetet i ett år. Syftet är att hålla medlemmarna uppdaterade på hur det går och ett stöd för sektionerna att styra sin verksamhet ekonomiskt. När jag tidigare var ordförande gjorde jag på samma sätt även om vi då hade ett betydligt sämre verktyg att publicera i, bakgrunden var att när jag började framförde många att man inte fick veta något om vad styrelsen beslutade och hur det gick ekonomiskt.

Men av trafikflödet på sidan kan man konstatera att intresset för ekonomiska rapporteringen är ganska låg, och det beror säkert på hur det rapporteras.

Det är helt tillåtet att komma med förbättringsförslag om hur Ni vill ha informationen.

• Ska vi fortsätta som nu?
  • Ska vi utveckla den?
  • Eller behövs den ej?
Åsikter tas tacksamt mot på info@ostervalaif.se

Eller till mig

0730921896

Korrigering av februari-bokslutet, skidsektionens resultat är mycket bättre än så!
2019-03-06 11:07
Det blev ett fel i bokslutet så till vida att det kommunala stödet för skötsel av elljusbanan bokades på gemensamt, det ska vara bokat och är budgeterat på skidsektionen, fort men fel kan man säga. Vi ber skidlöparna om ursäkt för misstaget!

Det innebär ingen förändring av totalresultatet utan enbart på dessa två avdelningar, nedanstående dokument påverkas och är justerade, är även utbytta under "information från styrelsen".

Ishockey P 2006-2007, 17/02 19:00
Ishockey P 2006-2007, 28/01 10:23