Välkommen
Välkommen till kansliet!

Våra öppettider:

Måndag, tisdag, torsdag kl 07.00-15.00

Onsdag kl 08.00-19.00 (var 4:e vecka kl 07.00-15.00)

Fredag kl 08.00-12.00

I Östervåla IF har vi verksamhet inom fotboll, ishockey, skidor och gymnastik. Vi hjälper även till med brickor, medlemskap för ÖKK.

Vill du bli medlem i Östervåla IF?
Klicka då här!

Östervåla IF

Kansli

SEMESTER KANSLI OCH VAKTMÄSTERI
2018-07-16

Kansli och vaktmästare har semester.

Fr o m v 31 bemannas kansliet av Mimmie och fr o m v 32 finns vaktmästare åter.

Östervåla IF önskar alla en underbar sommar och semester.

Välkomna!

Ny kompressor monterad och nya batterier till ismaskinen beställda!
2018-07-13 14:59

Som tidigare meddelats har hockeysektionen tvingats beställa en ny kompressor till ishallen, den är nu monterad.

Tyvärr kommer en olycka sällan ensam och nu har man konstaterat att batterierna i ismaskinen inte håller ett år till, dom är så slut att dom inte tar emot  laddning! Sektionen har ställt en förfrågan till huvudstyrelsen om denna investering också då den inte ryms inom de budgeterade reparationerna för året. Styrelsen har beviljat investeringen.

En stor eloge till Erik och Ajne Elvinsson som med stort engagemang fixat bra pris och sponsorer som tar delar av kostnaderna. Vi kanske även behöver låna en ismaskin för att klara matchen mellan Djurgården och Almtuna då det är leveranstid på batteripacket, så det är också på gång.

Det blir ett tufft år ekonomiskt med dessa två reparationer samma år men vi hoppas på ett bra ekonomiskt utfall av träningsmatchen, sen håller vi i alla kostnader vi kan och hjälps åt att dra in pengar. Det tidigare erhållna utbildningsbidraget kommer verkligen i rätt tid!

//Staffan

Vill du ha informationen via en app i mobilen istället?
2018-07-05 15:09

Sorry om en del av Er får detta dubbelt. Ett utskick gick till de upplagda grupperna på hemsidan, detta går till alla medlemmar!

Du har väl inte missat att SportAdmin har släppt sin MedlemsApp?

I MedlemsAppen kan du som medlem få full koll på föreningsvardagen och innehåller bland annat:
- Nyheter (få alla nyheter från alla kopplade personer i ett flöde)
- Kallelser
- Kalender
- Kontakter
- Utskick

Gå in och ladda ner den idag o få ännu bättre koll på vad som händer i föreningen!

Tips om funktioner: http://blogg.sportadmin.se/nyheter/?ID=1171&NID=468526

//Staffan

Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243

Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

Om ni har några frågor eller funderingar når ni SportAdmin på info@sportadmin.se

Ekonomisk rapport för juni ute nu!
2018-07-03 15:55

Tryck på denna LÄNK så kommer du till info från styrelsen.

Trevlig Sommar!

HOCKEYJOKERN JUNI
2018-07-03 08:00

Juni månads hockeyjoker utföll på nr 22 som är osåld.

Ni som ännu inte köpt er jokerlott, hör av er till kansliet så hjälper vi er med det.

VÄLKOMNA!

Ishockey - Startsida, 18/06 15:45